Button Text

Stiri

20.04.2012 - Thrive Max– Acum disponibil și în România!

În sfârșit este aici! O Lansare Globală înseamnă să ai deja produsul în depozitul de livrare!!!! MAX pentru ROMÂNIA este deja în depozitul din Budapesta!!!! Au trecut mulți ani ca să realizăm acest anunț de la ILC 2012. Pentru prima oară în istoria companiei, Morinda Bioactives a fost lansat un produs nou emblematic la nivel mondial. Numele noului produs este Max și lansarea lui este deja cel mai mare succes din istoria companiei. Max este cel mai nou membru a familiei bioactivelor și a fost lansat la Convenția Internațională a Liderilor care a avut loc săptămâna trecută în Salt Lake City. Thrive Max este deja disponibil și în România! Băutura Bioactivă Thrive Max este formula cea mai puternică a băuturii, care oferă iridoide incredibile, 120 mg pe o porție de 60 ml - conține de 4 ori mai multe iridoide decât băutura Original și de 2 ori mai multe iridoide decăt Extra! De asemenea, oferă iridoide din 4 surse diferite - noni, măsline, afine și coarne. Un gust extraordinar, care va deveni preferatul nr. 1! Acesta este inovația cea mai remarcabilă a companiei în industria Tahitian Noni International™ din 1996. John Wadsworth, Președintele Morinda Bioactives a declarat, “Dacă am fi știut atunci ceea ce știm acum cu acest produs, am fi lansat compania în anul 1996 cu MAX. ”

john noni

Jeff Wasden vicepreședintele nostru de Marketing a declarat următoarele direct de pe scenă: „Băutura nouă Max a primit acest nume, deoarece conține semnificativ mult mai multe iridoie decât orice altă băutură din lume. Max oferă cea mai mare doză de iridoide, cea mai mare sursă de iridoide, are cele mai multe beneficii, cea mai bună valoare și cel mai mare volum comisionabil (CV). Acesta este motivul pentru care trebuie să mergem înainte, deoarece bioactivul Max va deveni baza liniei noastre Thrive. Atunci când înscrieți un client în rețeaua Dvs. vă propun să vă concentrați la alinierea afaceri pe baza produsului Max” Cerința acestui produs a fost fenomenală, comenzile prealabile au fost un record, făcând ca băutura Max să fie cel mai de succes produs lansat din istoria companiei.

15.03.2012 - Noua gama de produse FIT

Gama produselor FIT este concentrat pe nevoile clientilor nostri.

Produsele Fit au fost formulate cu compuşi bioactivi, care în condiţii de siguranţă, ajută eficient la schimbarea corpului dumneavoastră! Este timpul să fiți în ton cu Fit!

In lumea noastra grabita, lumea fast-food, să ai o alimentație corespunzătoare nu este deloc uşor. De aceea am creat câteva instrumente simple pentru a vă ajuta să faceți alegeri corecte, sa consumati alimente sănătoase, care va asigura o viata completa, si va protejeaza pe toata durta vietii. Citit cum sa deveniti fit>>>

02.01.2012 - Pretul produselor TNI a crescut datorita scumpirii transportului, la nivel de companie, incepand cu data de 01.01.2012

Dragi Parteneri TNI, va multumim ca ati fost alaturi de noi in anul 2011. Totodata ne pare extrem de rau, sa incepem anul 2012 cu anuntarea cresterii preturilor, dar din motive independente de noi, aceste scumpiri s-au produs.

 Datorită scumpirilor de carburanți din ultimul an, compania de curierat GLS a majorat tarifele pentru livrarea coletelor.

Dorim sa subliniem din nou, ca aceste scumpiri nu reflecta dorinta noastra, ci au aparut ca urmare a scumprii taxelor de curierat la nivelul companiei GLS.

 

Aceasta crestere a preturilor afecteaza toata piata din Romania. Asadar chiar daca veti gasi produsele TNI la preturi vechi pe internet, aceste preturi se vor datora doar faptului, ca paginile respective nu au fost updatate in timp util.

 

Va multumim pentru intelegere, si dorindu-va un An Nou Fericit, va asteptam in continuare in pagina noastra.

 

Anul 2012 va va oferi din partea noastra seriozitate si daruire, si in ciuda acestor mici greutati, va o promisiune solemna: Noi nu vom creste preturile pentru beneficiul Nostru, ci le vom tine cat mai jos, pentru beneficiul Dvs!

 

La Multi Ani!

29.12.2011 - Pretul produselor TNI va creste incepand cu data de 01.01.2012

Dragi Parteneri TNI,

 

 

Datorită scumpirilor de carburanți din ultimul an, compania de curierat GLS a majorat tarifele pentru livrarea coletelor.
În acest caz şi compania TNI este constrânsă să ajusteze preţurile de pe piaţa din România și Ungaria.

Începând cu ziua de 1 Ianuarie 2012 preţurile trasnportului practicate pentru piața din România se va face în funcție de categoriile pe greutate din tabelul de mai jos:

 

Greutatea Coletului

Preț  transport fără TVA

Preț final transport la consumator

0-3

              49

              60

3-10 (coletul cu 2 si 4 litri)

              51

              64

10-20

              54

              67

20-25

              60

              75

25-45

           114

           142

45-65

           171

           213

65-90

           229

           283

90-110

           286

           354

                               

În decursul acestei săptămâni, va fi publicată şi distribuită și noua lista de preţuri actualizată pentru 2012.

Managementul TNI şi Serviciul Clienţi este angajat în totalitate ca să vă ofere şi pe viitor un sprijin cât mai eficient, ca să dezvoltam cu succes afacerea TNI în România şi să ajutăm cât mai mulţi oameni atât cu oportunitatea financiară cât  şi cu efectele benefice ale Băuturilor Bioactive Tahitian Noni™.

Astfel ca un exemplu, pachetul cu 4 litri TNJ va avea prețul de 540 RON, iar cel cu 2 litri TNJ de 310 RON