Button Text

Istoria TAHITIAN NONI™

In 1993, cercetatorii alimentari John Wadsworth si Stephen Story au descoperit acest fruct printr-un prieten care se intorsese recent din Polinezia Franceza. Studiind acest fruct timp de trei ani, ei au reusit sa dezvolte o metoda sigura de recoltare, procesare si imbuteliere a sucului, fara a afecta elementele sale critice, vitale.  In iulie 1996, au lansat pe piata Statelor Unite TAHITIAN NONI™ Juice. Aceasta lansare a fost o realizare semnificativa din mai multe motive:


- TAHITIAN NONI™ Juice nu a fost comercializata in antecedente nicaieri in lume.


- John si Stephen au rezolvat cu succes problema recoltarii fructului (acest fruct creste doar in salbaticie, in paduri extinse, si trebuie recoltata local in aceste paduri salbatice.)


- Fructele coapte pot fi recoltate 365 de zile pe an.


- Arborele Morinda Citrifolia creste la inaltimi de pana la 10 m inaltime. Cei mai mari arbori pot furniza o cantitate dedoua tone de fructe pe luna.


- Pentru toti cei care nu au crescut cu acest fruct, gustul ei este una neplacuta. John si Stephen au reusit sa rezolve aceasta problema de asemenea, utilizand doar extract de fructe precum struguri si afine.


- Este imperios necesar ca fructele Noni sa fie recoltate intr-un stadiu de maturitate corespunzatoare, pentru a mentine calitatea superioara a TAHITIAN NONI™ Juice.


- Este de asemenea necesar manevrarea corecta a fructelor culese, pentru a mentine bunatatea si finetea TAHITIAN NONI™ Juice.


- TAHITIAN NONI™ Juice ajuta sistemul imunitar, contine antioxidanti puternici care la randul lor ajuta eliminarea radicalilor liberi daunatori si asigura energie.